Top van een (studenten)job!

topjobSpeciaal voor studenten die graag wat willen bijverdienen is er nu Topstudentenjobs.be. De website biedt jongeren de mogelijkheid om direct online te solliciteren en rechtstreeks contact te leggen met de werkgevers. Op de site vind je ook sollicitatietips.


Iedere vacature heeft een `populariteitsmeter`, die oa aangeeft hoe vaak een studentenjob al geraadpleegd is. Opmerkelijk is de interesse die jongeren tonen voor verkoopfuncties en commerciƫle uitdagingen. Ook jobs in de horeca scoren zeer hoog. Ook zijn er handige sollicitatietips en trucs te vinden.

Iedere maand is er een wedstrijd om de strafste werkervaringen te belonen. Hierbij krijgen de studenten de kans om hun tofste, meest interessante en gekke werkervaringen met anderen te delen en mooie prijzen in de wacht te slepen.