Nieuwe studierichting mét jobgarantie!

Ben je geïnteresseerd in techniek? Zoek je een praktijkgerichte opleiding? Wil je snel een job in tijden van crisis? Schrijf je snel in voor Productie- en ProcesTechnologie in het Leonardo Llyceum Antwerpen!
Je wordt er op 1 jaar procesoperator in een technologisch, industrieel bedrijf.

 

    Wat leer je?

Je leert industriële processen beheersen en sturen. Je krijgt geen algemene vakken meer, maar een heel praktijkgerichte opleiding: de lessen worden afgewisseld met een stage in een technologisch, industrieel bedrijf. Daardoor leer je op één jaar tijd alle knepen van het vak.

    Voor wie?

Voor jongeren met een diploma uit een technische studierichting of algemeen secundair onderwijs.
Je hebt geen technische voorkennis nodig, wel een stevige portie interesse in technologie.
Je wilt nog verder studeren, maar het hoger onderwijs is (voorlopig) te hoog gegrepen.

    Waar studeren?

Het Leonardo Lyceum Paardenmarkt is de enige school in Antwerpen en provincies er rond met deze nieuwe Se-n-se (secundair-na-secundair), een nieuwe naam voor een 7de specialisatiejaar.
Gegarandeerd een job!
Na 1 jaar opleiding en stage word je procesoperator in een technologisch, industrieel bedrijf. Door het grote tekort aan procesoperatoren heb je een grote werkzekerheid in een brede waaier aan sectoren zoals voeding, textiel, hout, metaal, chemische afgeleiden of de grafische sector. 33% van de vacatures in de regio Antwerpen komen uit deze sectoren. Daarom hebben deze sectoren deze studierichting mee opgericht.

    Inschrijven?

2, 3 en 4 juli en vanaf 27 augustus van 10 tot 17u in Lyceum Paardenmarkt.

Alle info op www.sense-ppt.be

Lyceum Paardenmarkt
Paardenmarkt 94 – 2000 Antwerpen
Tel 03 470 25 30
www.slpl.be