Waar zou jij willen werken?

Elk jaar brengt het onderzoeksbureau CRF de lijst “Top werkgevers in Belgie” uit. 35 bedrijven dragen het keurmerk Top Employer 2008 gedurende het hele jaar. Bekijk hun aanbod en maak zo voor jezelf uit in wat voor een bedrijfscultuur je het best zou aarden.

Vind je een bedrijfswagen een must? Ben je een stresskonijn of kan je wel wat uitdagingen aan? Zoek jij een bedrijf met doorgroeimogelijkheden?
Kijk eens naar deze lijst van topbedrijven. Er staat telkens een overzicht bij met sterquoteringen zodat je voor jezelf kan uitmaken of dat (soort) bedrijf jouw gedroomde werkgever zou kunnen zijn. Kijk eens rond op deze site of in de lijst hieronder en dan: solliciteren maar excaim

(De locaties zijn die van het hoofdkantoor, vele bedrijven hebben nog andere afdelingen in Vlaanderen)

image

Truvo, Antwerpen – AXA, Brussel – BARCO, Kortrijk – Bekaert, Zwevegem – BESIX, Brussel – Capgemini, Diegem – Caterpillar, Gosselies – CFE, Brussel – Colruyt, Halle – COLT Telecom, Brussel – DAIKIN, Oostende – DEME Group, Zwijndrecht – DEXIA, Brussel – EANDIS, Merelbeke – Elia, Brussel – Ernst & Young, Brussel – Europ Assistance, Brussel – Selor, Brussel – IBM, Brussel – Info Support Belgium, Mechelen – ING, Brussel – KPMG, Brussel – MAKRO, Wommelgem – Philip Morris Benelux, Berchem – Picanol Group, Ieper – Randstad Belgium, Brussel – Samsung Electronics Belgium, Vilvoorde – SD Worx, Antwerpen – Sogeti, Edegem – SPIE Belgium, Brussel – Start People, Antwerpen – Umicore, Brussel – UZ Leuven, Leuven – Universitair Ziekenhuis Antwerpen, Edegem – Vedior, Anderlecht